Pentikin joulu

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pentik

Jos jollekin on vielä jäänyt epäselväksi, niin paketoin jouluduunissani joulupaketteja turkulaisille. Sanomattakin taitaa olla selvää, etten voisi työntekoa enempää rakastaa.

Jo viime vuonna huomasi miten suosittu suomalainen Pentik on, mutta tänä vuonna on räjähtänyt, eikä näitä tuotteita rakasta vain asiakkaat, vaan myös me paketoijat, mikä oikeasti kertoo jotain olennaista siitä, miksi brändi on niin toimiva - meistä nimittäin jokainen on niin erilainen, jokaisen elämäntilanne on erilainen, jokaisen persoona, luonne ja tyyli on erilainen, ja silti pystymme näkemään samat esineet kodeissamme, luomassa joulun tunnelmaa.

Ihanaihanaihana Kotilo-blogin Johanna puhui Pentikin nuorennusleikkauksesta jo aikaisemmin marraskuussa, ja voi että, miten oikeassa hän onkaan!

Ja häpeilettömästi jaan nyt erään asiakkaan kauniin idean:

Yhdistimme perinteikkääseen voimapaperiin punaisen nauhan ja tuon aivan ihanan punaisen tiu'un. Niin helposti ihan täydellisen kaunista, oivoi.

Ja toimii varmasti ihan minkä tahansa muunkin kuusenkoristeen kanssa. Kenties kirpparilta tai vanhan tavaran liikkeestä jokin vintage-koriste?

PENTIK
(Turun myymälä: Yliopistonkatu 26)
SOKOS WIKLUND
KOTILO-BLOGI

2 kommenttia

  1. hei, täällä ilmoittautuu yksi blogiisi ihastunut :) jotenkin todella ihana tuo punalintuinen tarjotin (?) muuten

    VastaaPoista
  2. Samoilin tässä päivänä muutamana Pentikillä pitkän tovin, ja olisin voinut ostaa pukinkonttiin niin itselle kuin läheisille varmasti puoli kauppaa... Unelmatyö sinulla!

    VastaaPoista