joulukommuuni

lauantai 18. joulukuuta 2010
Olen tänään imuroinut, mopannut, pyyhkinyt pölyjä ja puhdistanut nurkkia. Ymmärsin, että mainion tonnikalakastikkeen salaisuus piilee tuoreessa persiljassa. Tein pienen piparitaikinan, johon saattoi lipsahtaa hieman liikaa kaardemummaa. Valmistin hirmumäärän vaahtokarkkimassaa, ja sain Maijalta hienon kermakaramellireseptin, jota on pakko kokeilla jokin päivä.

Teea tuli meille, ja järjestimme lettukestit kaikille joulukommuunissamme tällä hetkellä oleileville. Lettujen kanssa oli vaniljaista kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Syötyämme katsoimme The Back-Up Planin, joka oli mahdollisesti suloisin vähään aikaan. Ei ehkä elokuvataiteen kohokohtia, mutta juuri sopiva rakkausleffa minulle.

Nyt dataamme ja kuuntelemme Ressu Redfordia.

(Huomenna sitten suoritan ne koulutyöt, joista uhosin torstaina.)

3 kommenttia

  1. Heips! Itse pari vuotta sitten lähettelin kortteja aktiivisesti, mutta sitten se koulukiireiden takia valitettavasti jäi. Nyt olenkin aloittamassa vuoden alussa uudestaan. :)

    Tyhmää kysyisin sinulta, mutta tiedätkö kun on tämä korttienlähettely (+ kirjeiden lähettely) niin onko olemassa mitään muita muotoja?

    VastaaPoista
  2. oi sinun blogisi on hurjan suloinen, törmäsin siihen vähäsen aikaa sitten ja vaikutat hirmu ihanalta ihmiseltä! Oikein lämpöistä joulua sinulle! :-)

    VastaaPoista