mukava aamu

perjantai 2. huhtikuuta 2010

heräsin noin kuudelta mutta makoilin vielä peiton alla hetken. mietin että luenko kirjaa vai teenkö kortteja. hmm kortit voittivat. ei kuitenkaan ennen appelsiinimehumukillista. tai siis kahta. ensin viimeistelin kaksi korttia jotka olin eilen aloittanut.

FI-780769, Valko-Venäjä tämä on tehty tutulla punomistekniikalla vanhasta kiviset ja soraset -sarjakuvalehdestä. ja samaisesta lehdestä on tehty myös seuraavat kortit kaikki.

 FI-780767, Yhdysvallat tässä on pohjana käytetty ihanaa, vanhaa kuittipaperia. olin varmasti jonkun suuremman voiman siunaama kun löysin kolme isoa rullaa kirpparilta. neljällä kymmenellä sentillä ! siitä saa mukavasti muistilappuja, kirjanmerkkejä ja kortintaustoja. ihan mitä vain ! päällystyin jopa yhden purnukan sillä ja uijui tuli kiva. tuossa olivat siis eiliset kortit, ja nyt on vuoro tämän aamuisten luomusten. päätin kokeilla mimmoisia tulee kun piirtää tämmöisellä hauskalla ympyräviivaimella ympyröitä lehteen ja leikkaa niitä sitten sata. ja kun näitä paloja sitten liimaa hauskalla lakalla (kts. seuraava kuva :]]]) niin tulee hauskoja kortteja ympyräisillä muodoilla. eilen aloitin myös autolla ajamisen kun saimme vihdoin opetusluvan isän kanssa ! ajoin koulusta ruskon ja vahdon kautta kotiin pitkänpitkän lenkin. sitten veimme even soittotunnille ja ajelimme sen ajan lemussa ja askaisissa kun eve soitteli kitaraa hassun open luona. sitten illalla ajoin vielä prismaan ja takaisin ! oli hurjaa. mutta jotkut oli tosi ilkeitä. ja sitten tuli paha mieli. esimerkkinä yksi ajovaloton mopoilija myllyn liikenneympyrässä. takana kyydissä olleella oli keskisormet pystyssä. olin ihan nyyh. onneksi olimme ostaneet suklaata kaupasta. ps. kahdella viimeisellä kortilla ei ole vielä määränpäätä !

Ei kommentteja

Lähetä kommentti