blogmas day 3

torstai 3. joulukuuta 2015

Minun joulukuun kolmanteen päivään kuului: onni kun nukuin edes vähän paremmin ja itku kun en edelleenkään ollut koulukunnossa (toisaalta olen onnellinen kun oikeasti haluan kouluun (tai ylipäätänstä tehdä elämässäni jotain hehe)).

Päätös lähteä kaupungille pariksi tunniksi ennen Onnelin ja Annelin talvea. Kaksi veronpalautusten inspiroimaa ostosreissua Monkiin: ensin sukkia, alushousuja ja yksi joululahja, sitten myöhemmin vielä farkut. (80% vaatteistani on sieltä)

Paljon naurua Sinikan kanssa suunnitellessamme diy-joulupaitojamme - ostin jo pienet jouluvalot, jotka saan kiinni siihen.

Onnelin ja Annelin talvi, joka oli ihana siihen asti kun ne yhtäkkiä alkoivat kaikki lennellä jonkun joulun taian ansiosta. "Samulin (Vauramo) kanssa voi tietenkin viettää nuoruuden huumaa mutta Jaakon (Saariluoma) kanssa voi oikeasti asettua aloilleen."

Suuri onni siitä, että ostin lopulta kaksi kokoa pienemmät farkut kuin jotka ensin otin hyllystä. Ja kun vielä epäilin niitä ensimmäisiäkin liian pieniksi.

Ystävät. Olette parhaita. Kiitos, että nauratte samoille jutuille.
 

1 kommentti