lontoo III

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Vielä pari Lontoo-kuvaa, luontevasti melkein kuukautta myöhemmin.

Suunnitelin kovasti kulkevani kameran kanssa ja kuvaavani jokaisen pienenkin yksityiskohdan, mutta aika pian ymmärsin, että on paljon kivempaa vain kulkea ja pitää toista kädestä kiinni. Meille oli tärkeää saada vain olla - syödä hyvin ja kulkea sen verran kuin huvitti. Nottinghillit jäivät ehkä kiertämättä, mutta meidän viikko oli mieletön. Sellainen arkinen viikko isolla tvistillä?


Maanantaina yritän jaksaa taas palata kouluun. Masennus on kavala tauti - kun minun elämässä on kaikki hyvin ja sitten tyhmät aivot yrittävät kaikin voimin estää minua nauttimasta siitä. Löysin Tori.fistä kivan polkupyörän, ostin pilkkulenkkarit ja mummoterapeutti komensi minut piirtämään.

Minulla olisi pitkästä aikaa jopa ideoita blogiinkiin, nyt kun vielä löytäisi jostakin sen tarvittavan energian toteuttaa ne. Helmikuun suosikitkin on mietitty, ja tekisi mieli esitellä Lontoon löytöjä.

Mutta niin, Lontoo oli ihan äärimmäisen hyvä. Helsinki tosin heittämällä parempi.

ps kiitos kaikista kommenteista - minä luen ihan jokaisen intoa puhkuen mutta en kerta kaikkiaan vaan osaa vastata, pyydän anteeksi

1 kommentti

  1. Olipas kiva taas kuulla sinusta! Toivottavasti Lontoon retkestä saa ammennettua jaksamista arkeen matkajuttuja muistellessa :--)

    VastaaPoista