kahvilakerhoista

torstai 7. elokuuta 2014

Hei sinä, uusia ystäviä kaipaava ihminen!

Oletko juuri muuttamassa uudelle paikkakunnalle opiskelemaan vai kaipaatko vain uusia kavereita jo tutusta kaupungista?

Kahvilakerhomme tarjoavat mielettömän mahdollisuuden tutustua enemmän tai vähemmän samanhenkisiin tyttöihin (tai miksei poikiinkin) kahviloiden, kirpputorien, museoiden, lautapelien tai vaikka kissojen rapsutuksen parissa.

Aktiivisia kerhoja on tällä hetkellä neljä:

Kahvilakerho Jyväskylä
Kahvilakerho Turku
Kahvilakerho Tampere

Helsingin kerhoomme pääsee mukaan lähettämällä sähköpostia minulle osoitteeseen kahvilakerho(a)gmail.com.

Lisäksi seuraaville kaupungeille on jo olemassa omat ryhmänsä, mutta toimintaa ei ole vielä saatu rytinällä käyntiin. Haluatko auttaa? Olen luonut nämä ryhmät kun kommenttiboksissa on muinoin useampi ihminen ilmaissut kiinnostustaan niitä kohtaan - liittykää nyt viimeistään näihin!

Kahvilakerho Joensuu
Kahvilakerho Kouvola
Kahvilakerho Kuopio
Kahvilakerho Oulu
Kahvilakerho Rovaniemi

Jos kaipaat tälläistä toimintaa myös jollekin muulle paikkakunnalle, huutele itsestäsi kommenttiboksissa tai sähköpostilla!Tässä on osa meidän Helsinki-kerhostamme. Kuva on otettu toukokuussa kun leivoimme sata bagelia ja pidimme Ravintolapäivänä omaa kahvilaa. Ilman näitä tyttöjä olisin ollut viimeisen vuoden hyvin hyvin yksinäinen (joten kiitos söpöt). Huomatkaa myös meidän pilkkuteema.

Äh, kahvilakerhot on vaan niin paras juttu ja ehkä mielettömintä mitä olen elämässäni saanut aikaan. Tulkaa pliis mukaan meidän joukkoomme kiertämään kaupunkeja ja istumaan iltaa.
 

18 kommenttia

 1. Minä olisin todella kiinnostunut, jos Poriin perustetaan kahvilakerho!

  VastaaPoista
 2. Jee hyvä postaus Jemina!

  Ujona mietin kauan, että kahvilakerho vaikuttaa mielettömältä jutulta, mutta en uskaltanut mukaan jo valmiiseen porukkaan, kunnes Jemina rohkaisi mut mukaan. Ajattelin olevani vaan kakara muiden joukossa, mutta iällä ei ole mitään väliä! Pääsin heti mukaan ja tuntui kun olisin tuntenut kahvilakerhon tytöt jo entuudestaan hih! Tulkaa vaan rohkeesti mukaan!

  T: Heidi Turun kahvilakerhosta :>

  VastaaPoista
 3. Voih, minäkin olisin kiinnostunut tulemaan mukaan! Asun viikot Tampereella ja viikonloppuisin ja lomilla asustan Porissa.:)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus Jemina! :)

  Ja terkut Jyväskylän kerhosta - meille mahtuisi mukaan uusia tyyppejä! Meidän porukka on ihan mahtava joten ei kannata empiä turhaan lähteekö mukaan vai ei!

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit Kokkolaan kun saisi myös, sinne asustelemaan syksyllä...

  VastaaPoista
 6. noihin ryhmiin saa siis vaan itse mennä ja liittyä? :3 haluaisin Joensuuhun, mutta siellä ei ole vielä muita jäseniä..

  VastaaPoista
 7. Mua hirveästi kiinnostais tuo Turun kahvilakerho.. Oon muuttamassa Turkuun syyskuun alussa ja vaikka tavallaan tuttu paikka onkin, niin uudet ihmiset on aina kivoja :) Liitytäänkö noihin siis vaan vaikka pyytämällä kutsu FB-ryhmässä?

  VastaaPoista
 8. En ookaan tiennyt että Kuopiossakin on kerho aluillaan. Nyt oon juuri muuttamassa pois sieltä eikä uudessa asuinpaikassa Vaasassa ole?!?! :/ aijai, eiku vaan perustamaan?

  VastaaPoista
 9. kemiin tälläinen! :)

  VastaaPoista
 10. Oon muuttamassa juuri Tampereelle, joten tää postaus tuli juuri oikeaan aikaan! :)

  VastaaPoista
 11. juu, kaikkiin ryhmiin Helsinkiä lukuunottamatta voi vaan lähettää pyynnön!

  VastaaPoista
 12. Kahvilakerhoilu on ihan huippuu. Kakun ja kahvin ääressä tutustuin mahtaviin tyyppeihin, joiden kanssa tykättiin samoista jutuista. :) Kannattaa vaan rohkeasti mennä mukaan, vaikka ryhmä olisi ollut koossa jo pitemmän aikaa, sekaan mahtuu aina uutta porukkaa. :)

  t. Eve / Jyväskylän kahvilakerho

  VastaaPoista
 13. Muutan pian takaisin kotipaikkakunnalleni Tampereelle ja olen vailla kavereita (,sillä muut kaverit opiskeluiden takia asuvat muualla).. Olen hieman ujo luonteeltani, mutta tuskinpa kukaan purasee mua jos tuun tutustuun meininkiin? :)

  VastaaPoista
 14. Mustakin tää olis niin kiva idea, ja niitä halukkaita tuntui olevan, mutta kukaan täällä ei tee minkäänlaista alotetta. Itse oon koittanu pari kertaa innostaa porukkaa, mutta eihän ketään pakottaakaan voi... En vaan ymmärrä miksi kukaan liittyy tämmöseen kerhoon jos tavotteena on vaan kyylätä muita ryhmäläisiä facessa. :P

  VastaaPoista
 15. Mikä on kahvilakerhon ikäjakauma? Tai onko kahvilakerholla joku ikäraja :)?

  VastaaPoista
 16. ihana idea! kaatuu vain omala osalta siihen, että en ole facebookissa. hmm.

  VastaaPoista
 17. facebook on valitettavasti ainoa mitenkään näppärä väylä järjestää tälläistä. olen yrittänyt miettiä miten muuten tämän saisi toimimaan mutta sellaista keinoa ei vaan ole. olen pahoillani.

  VastaaPoista
 18. tää vaikuttaa niin mahtavalta idealta! harmittaa, kun en asu missään näistä kaupungeista :(

  VastaaPoista