get fit with me

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Puolitoista vuotta vanha kollaasi, jonka kaivoin taas esiin. Tarvitsen tätä niin paljon - haluan jaksaa siellä koulussa, saada taas energiaa bloggaamiseen ja elämiseen, tehdä arjesta parempaa.

Olen saanut Hanna Partasen kirjan kanssa hyvän alun tähän, ja Nikokin syö hyvällä halulla uusia ruokiamme. Minä vaan kaipaisin nyt jonkinlaista tukea isommalta porukalta, tilaisuuden jakaa parhaita fitblr-blogeja ja postata #fitnessmuija-kuvia. Siispä, haluaisiko joku mukaan FB-ryhmään? Villatakkitytöt elämäkuntoon 2014?


Ja siis, miten minä yritän nyt elää: harjoitten couch to 5k -ohjelman kanssa, syön viisi kertaa päivässä kunnolla, litkin vihreää teetä ja vettä, haluan puhelimen askelmittariin joka päivä 10 000 askelta ja loppuajan istun Tumblrissa.

En halua tästä blogista mitään oodia maapähkinävoille, täällä syödään edelleenkin kakkua niin kuin ennenkin, ei ehkä vaan koko komeutta kerralla. Siksi haluaisin ulkoistaa tämän omenansyönti-innostuksen jonnekin muualle.


7 kommenttia

 1. Huikea kollaasi! Tsemppitaulut ja unelmakartat ovat mainioita viittoja matkalle, minne sitä nyt sitten haikailekaan! Antoisaa vaellusta!

  VastaaPoista
 2. Sain tästä kyllä nyt oikeasti niin paljon inspistä, jes jes jes! Asioita tapahtuu (heti kun tästä sängyltä pääsen eteenpäin heh).

  VastaaPoista
 3. Just sitä mitä tarvitsen! Laitoin juuri liittymispyynnön.:) ihaninta olis, että olis joku joka tsemppaa ja jolle hehkuttaa kivoja juttuja, ja parastahan on, jos semmosia ihmisiä on monta. :)

  VastaaPoista
 4. Saako kysyä mikä kirja on kyseessä? Inspiroiduin vähän :D

  VastaaPoista
 5. Höh kommenttini ei tainnut tulla, hitsin puhelin. Mutta saako liittyä, vaikka olenkin nykyisin erittäin epäaktiivinen kommentoija ja sitäkin epäaktiivisempi bloggaaja, tämä postaus ilahdutti suuresti sillä elämäntapamuutosta koitetaan kovasti täälläkin. Ja mikäs sen parempaa kuin vertaistuki!

  VastaaPoista
 6. Hei, tuo kuulostaa juuri siltä, mitä itsekin kaipaan. Olen myös aloittamassa uuden koulun (yliopiston, jännittää) ja hieman arveluttaa, miten tulen jaksamaan jollen ryhdistäydy elämäntapojeni osalta.

  VastaaPoista