mansikkakakkukestit

torstai 8. elokuuta 2013

Helmi ja Julia tulivat eilen minun luo mehulle ja mansikkajuustokakulle. Tein kakun tällä ohjeella, tosin korvasin kaurakeksit dominoilla, ja liotin liivatteen ihan vaan veteen. Onko joku joskus maistanut kaurakeksi-pohjaa? Onko se muka hyvää, minä epäileväisenä vaihdoin kestosuosikkiini - minttu-versio olisi tosin toiminut vieläkin paremmin.

Koristeluun käytettävät mansikat kannattaa asetella vasta sitten kun kakku on hyytynyt, ei esimerkiksi silloin kun on juuri saanut taikinan vuokaan. Ne nimittäin upposivat, ja loput heitin tietenkin uskolliseen tapaani kiukustuneena perään, ihan sama meen kattoo officee.

Kolme kuvaa kukkakimpusta.
Niin paljon siitä pidän.

5 kommenttia

 1. No maistui ne mansikat varmaan silti sieltä hyvälle. :)

  VastaaPoista
 2. Kaurakeksit toimii! Paremmin kun digestivet jopa!

  VastaaPoista
 3. Ne kakkuun upotetut mansikat on just täydellisiä! Minä söin Pariisissa täydellistä kakkua, jonka pikaisella analyysillä arvelin olevan juustokakkua runsaalla määrällä sisään upotettuja mansikoita. Tein sitten vastaavaa itsekin ja se oli ihanaa. Raikkaat mansikat juustokakkumassan seassa ovat ihan täydellinen yhdistelmä.

  PS: Tulihan sana 'täydellinen' nyt varmasti tarpeeksi monta kertaa? ;)

  VastaaPoista
 4. Oi mansikkakakkukestit, meilläkin oli sellaset keskiviikkona - parasta!:)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja kiva kun bloggailet taas! :) Mäkin ole vähän yrittänyt aktivoitua.. Mä olen varmaan joskus syksyllä tulossa Turkuun sinne muuttanutta kaveria katsomaan, yritettäisiinkö nähdä pitkästä aikaa?

  VastaaPoista