puutarhatutkielmia

sunnuntai 12. toukokuuta 2013Tässä pieni tutkielma kotikodin puutarhan jo puhkenneista kukinnoista. Tunnistan narsissin, sinivuokon, valkovuokon, vuorenkilven, vuohenjuuren ja leskenlehden. Noiden kahden sinisen kukan nimet ovat siis vähän kadoksissa - saa informoida.

Toisenlaisia puutarha-aiheisia tutkielmia olen mietiskellyt koko tämän viikon töissä! Viime sunnuntaina minut nimittäin hälytettiin samalle salaattipuutarhalle, jossa viime kesänäkin olin, ja on ollut kivaa. Parasta on kuitenkin, että siskoni on myöskin siellä, ja saamme joka aamu kello viideltä huudattaa Robinia autossa. Inhottavaa on kuitenkin se, että nyt joudun olemaan kauempana Turusta, ja minulla on kova ikävä.

Perjantaina kuitenkin pakkasin itseni Corollaan, ajoin Turkuun, hain ison annoksen kebabia ja nautin omasta rauhasta omassa sängyssä. Että se siitä upeasta ja hohdokkaasta bloggaajan elämästä.

Yritän tänään kirjoitella juttuja valmiiksi ensi viikkoa varten. Ehkä jaksan, ehkä en. Todennäköisesti en.

2 kommenttia

  1. Ihana kukkakokoelma sinulla!
    Toinen oikealta taitaa olla scilla eli idänsinililja.

    VastaaPoista
  2. Neljäs oikealta on helmililja tai helmihyasintti (Muscari armeniacum). Ne on kivoja, meidän äitin puutarhassa kukkii niitä kans. :)

    VastaaPoista