please please please

perjantai 3. helmikuuta 2012


Projekti Jemina yliopistoon on alkanut hyvinkin upeasti. Viime vuonna valmennuskurssin vetäjä kirjoitutti taululle, että tiedot, taidot ja motivaatio. Silloin minulla oli kyllä vähän kaikkia, mutta saadakseen sen haluamansa paikan, niitä täytyy olla ihan hirmuisesti.

Tänä vuonna on tietoa ihan valtavasti jo pohjalla. Tällä kertaa minulla ei myöskään mene aikaa siihen, että pohtisin mikä on paras tekniikka lukea, ja millainen aikataulu sopii minulle parhaiten. Ratkaisin ne ongelmat jo viime vuonna, mutta vähän liian myöhään.

Motivaatio on sen verran korkealla, että minua ei yhtään tymmi lukea siihen viiden tunnin pikkukokeeseen, joka koittaa vasta neljän kuukauden päästä. Tällä kertaa haluan tätä ihan oikeasti mahdottoman paljon.

Elämä hymyilee muutenkin ihan kivasti. En tosin ole vieläkään uskaltautunut sinne salille, ja syön edelleen liian paljon sokeria päivässä. Saatan nukkua liian pitkiä päiväunia, ja keskellä yötä joogata selkäkipuja pois YouTube-videoiden kanssa.

Myönnän olevani vähän rappiolla, mutta olen oppinut senkin olevan ihan okei. Kunhan ainakin kerran viikossa tekee terveellistä ruokaa, lukee Hesaria ja näkee rakkaita ihmisiä päivä toisensa jälkeen. Kaikki järjestyy kuitenkin jossain vaiheessa, ja jollei järjesty, niin aina on matematiikan laitos.

Väriä jo värikkääseen arkeen toisi formspring-kysymykset!! Olisi niin hauska taas vastailla niihin kun olette niin söpöjä.

2 kommenttia

  1. Olet itse niin söpö ja ihailen sua oi

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja ihanissa kuvissa ihanat värit. Ja ihana Jemina. Toi sun nuttura on vaan niin söpö.

    Ja sun muistiinpanotkin on niin nätinnäköiset että lukisin ne mielelläni vaikkei aihe kiinnostakaan yhtään.

    VastaaPoista