kartta maailmaan

maanantai 24. toukokuuta 2010

koska pääni on tukossa siitepölystä, vilustumisesta ja hyvin oudoista ajatuksista, päätin jo eilen että on niin paljon parempi jäädä kotiin potemaan kaikki kivut, säryt ja muut pois että jaksaa sitten koeviikon painaa täysillä !
koska en kuitenkaan ole kuolemansairas (lue: minulla ei ole kuumetta) jaksan istua tietokoneella ainakin pieniä pätkiä kerrallaan. joten päivähän on lähes täydellinen :o. nyt saan vihdoin postattua näistä kivoista jutuista mitä olen tässä pikkuhiljaa väkertänyt noista lauantain löydöistä.
ensiksi esittelyyn pääsee Jenniferin korttiin askarreltu kuori, jonka taitelin tuosta täydellisestä karttakirjasta. siitä, josta niin lupailin parasta. ja parastahan syntyi:
2405 003
tässä pääsi nyt kunnolla käyttöön ensi kertaa nuo ostamani leimasimet, jotka ovat aivan ehdottoman täydelliset ! sininen joutsen on venäläisestä lasten satukirjasta, jonka kuvitus on aivan ensiluokkaisen hauskaa, upeaa ja omaperäistä. melkein teki pahaa alkaa sitä silppuamaan, mutta taide meni satujen edelle. minä (18 v) luin kyllä kirjan ensin even (16 v) kanssa. koskaan ei ole liian vanha hassuille runoille jossa pikkupojat tippuu kuoppiin. ja hanhet söi suden.
Jennifer lähetti minulle muutama viikko sitten tuon postikorttikirjan ja kirjasta niin paljon inspiroituneena minun oli pakko taiteilla myös kirjan tekijöille jotain hauskaa, kaunista ja outoa:
2405 006
laitoin kuoren kasaan ompelukoneella, jolla myös tein osoitteelle oman laatikon tuohon etupuolelle. innostuin noista nappileimasimistani niin paljon, että oli pakko tunkea niitä tähänkin kuoreen.
kuoren sisusta vaatii oman kuvansa, tästä ideasta voisin melkein olla ylpeä:
2405 007
kartalla vuorattu kirjekuori !
kartasta poimin kolme väriä, sinisen, punaisen ja keltaisen. pohdin kauan keltaisen ja vihreän välillä, mutta päädyin tuohon keltaiseen kun sitten tuli kaikki päävärit esitellyksi.
2405 008
kolme erillistä korttia siis joiden takana paljonpaljon tekstiä.
sitten vielä yksi kortti, joka on vallan jäänyt täällä esittelemättä:
2405 001
minut löytää nyt myös bloglovinista hihi sinne kaikki.
sitten vinkkaan vielä Operation Nicesta, joka on juuri saanut minut ajattelemaan itseäni ja maailmaa. aion olla kivempi tulevaisuudessa.

10 kommenttia

 1. Mahtava tuo kartakuvioinen sisus kuoressa! Lähetätkö muuten aina korttisi kirjekuoressa?

  VastaaPoista
 2. en lähetä läheskään usein ! silloin vain kun on tullut askarreltua jotain semmoista minkä pelkään menevän rikki postissa !

  ja kiitos taas niin kovasti ! joko olet saanut ensimmäiset omat korttisi postiin ?

  VastaaPoista
 3. Tänään tiputin neljä korttia postiluukusta alas! Ja blogikin näyttävästi tekeillä, mutta olen niin huono noiden blogin ulkoasumuutosten ja tuollaisten kanssa, että menee hetki ennen kuin saan kaikki kohdilleen. Mutta ehkä näet sitten ensimmäiset korttini, jos sinua kiinnostaa. Piirsin ne muuten.

  VastaaPoista
 4. oi ! sano vain jos voin auttaa ulkoasun kanssa jotenkin. en mikään mahtikoodaaja ole mutta kyllä ymmärrän perusteet html:stä.

  kiinnostaa niin paljon sinun korttisi !

  VastaaPoista
 5. hui ihan uskomattomia kortteja sanoisinko !

  VastaaPoista
 6. Olisi todella kiva, jos voisit tai osaisit auttaa. Minä en tajua rehellisesti niistä mitään. Haluaisin siis tuon palstan hieman leveämmäksi. Ja päässäni on myös visio siitä, että reunat olisivat ruskeat ja keskeltä valkoinen.

  VastaaPoista
 7. tarkoitatko että tuo heivattaisiin tuo ihme vaaleanruskea tuosta ja se olisi valkoinen. ja mikä nyt on ruskea niin olisi ruskea ?

  minun on aika vaikea kyllä auttaa, melkein tarvitsisin sinun tunnukset että pääsisin niitä näpertelemään :(

  VastaaPoista
 8. Joo sitä minä juuri tarkoitan. No annanko tunnukset sinulle? Miten annan ne? Tuon pohjan ei tarvitsi olla siis juuri tuo blogimalli.

  VastaaPoista
 9. voit lisätä minut meseen ! jemi_na92@hotmail.com

  jutellaan joskus kun ollaan samaan aikaan hihi !

  VastaaPoista