I was made for you (rakkaat kurssini)

tiistai 5. lokakuuta 2010

Menen tänään sieltä, missä aita on matalin: lisää musiikkia !

She & Him on tämän syksyn ehdottomia suosikkejani, ja tämä I was made for you on minusta kivoin heidän mahtavistamahtavista biiseistään. Zoeey Deschanel on myös yksi kauneimmista naisista, joita tiedän ! Ollapa yhtä tyylikäs ja kaunis, ja samalla kuitenkin niin tyttömäinen !

Huomenna alkaa uusi jakso, ja aloin äsken tuossa katselemaan, että mihin ihmeeseen olen päätäni pistämässä. Normikursseja on FY8, MAA10, KE5, ÄI8, HI1 ja RUA8. Lisäksi tänään alkoi mediakurssi (paras ikinä !) ja tässä pitäisi ennen joulua kai suorittaa fysiikan ja kemian työkurssitkin. Ja jotta ei ainakaan helppoa tulisi, niin haluan ehdottomasti käydä yhteiskuntafilosofian verkkokurssin ihan yleisestä mielenkiinnosta. Lisäksi minulla on suorittamatta UE2 ja GE1. Uskonto löytyy verkkokurssina, mutta tuo maantieto huhhuh.

Ja tilanteesta vieläkin pahemman tekee se tosi asia, että edellisjakson flunssakaudet näkyvät edelleen muutaman kurssin kohdalla aika raskaasti :---D.

Onneksi on kaikkea kivaa kuitenkin. Sitä paitsi tykkään noista luonnontieteistä, äikästä, hissasta ja maantiedosta ainakin. Ja luulen tuon yhteiskuntafilosofian pelastavan niin paljon, oi sinua odotan !

Huomenna alkaa siis tämä uusi kausi ylppäreiden jälkeen (ja kevättä odotellessa).

Hyvää yötä !

ps halutaan historian ykköskurssin kirja, edita !

Ei kommentteja

Lähetä kommentti