faith is not a feeling

torstai 19. syyskuuta 2013

Elämäni on nykyään yksinkertaista. Kiitos minulle sopivien työaikojen, saan herätä oman luonnollisen rytmini mukaan siinä kahdeksan maissa. Työpäiväni alkavat joko yhdeksältä tai yhdeltätoista, joten ehdin hyvin ottaa aamut leppoisasti, syödä leipää, selata blogeja ja kuunnella aamumusiikkia.

Minun lempparijuttuja kylpyhuoneessa on Casan leijonankeltainen, pehmoisa pyyhe, Herbinan kuivashampoo, EcoToolsin siveltimet ja No7:n jutut.





Syksy saa minut kihertelemään, mutta samalla ärsyttää kun tiedän, että kaamos iskee minuun vaikka olisinkin miten iloinen ja elämä hyvää. Huomaan jo nyt miten ihan selvästi kaipaan valoa, ja semmoinen omanlaisensa väsymys iskee vaikka miten söisi, nukkuisi ja liikkuisi hyvin.

No mutta, tässä kohtaa päivää kävelin töihin. Ostin nuo legginsit kirpparilta kahdella eurolla, ja ne on olleet pelastus, koska tässä henkilökohtaisessa taloustilanteessa ei ole varallisuutta ostaa kunnon farkkuja. Olen stressannut rahojani paljon, koska edellisen ja tämän työpaikan välillä oli muutama viikko työttömyyttä ja epätietoisuutta siitä, mitä edes tänä syksynä aion tehdä. Nyt on kaikki paremmin kuin hyvin töiden suhteen, mutta pariin kuukauteen ei ole rahaa housuihin vaikka miten niitä tarvitsisi.

(Ja kyllä, koin kameran niin tarpeelliseksi osaksi elämääni, että priorisoin sen housujen ja muun edelle.)



Tykkään lukea Hesarin kirjastossa.



Odotan kärsimättömänä koska ne Polkka Jamin uudet kortit ilmestyvät korttihyllyihin Sammakossa ja Rusetissa.



Torilta ostin viinirypäleitä, ja ihailin kukkia.



Kaikki minun asussa on kirpparijuttuja lukuunottamatta tuota Fjällrävenin tote bagia.

Ja taas minun kädet näyttää tajuttoman isoilta tuon kameran rinnalla!



Löysin tämän soittolistan töissä sattumalta, ja olen kuunnellut sitä siitä lähtien aika lailla. Genreihin kuuluu myös christian, mutta minusta tämän listan fiilikset sopii ihan kaikille. Tämä lista kuitenkin tutustutti minut Josh Wilsoniin - ihan mielettömiä biisejä! Nautin just tälläisestä kristillisestä musiikista, kun tämä sopii arkeen ja saa silti vähän jammailla ruokaa laittaessa. Sellainen suoranainen ylistysmusiikki ei ole ollenkaan minun mieleeni. Haluan, että usko on osa minun tavallista arkea, ja Josh sopii siihen äärimmäisen hyvin!

So I keep on believing, cause faith is not a feeling.

Always Only You saa minut nauramaan onneani ääneen. Ja se kannattaa kuunnella vaikkei niin perustaisikaan kristinuskosta, meitä kaikkia nyt kun kuitenkin yhdistää uskon sijaan ennen kaikkea rakkaus.




Tässä keitän vielä valtavan kattilallisen kasvissosekeittoa, ja näköjään otan siitä käsittämättömän hirveän kuvan. Se on minun lempiruokani, en saa siitä ikinä tarpeekseni. Jääkaapissa oli myös ostettuna herkkupitsan täytteet, joten tein pellillisen sitä - nyt riittää taas vähäksi aikaa ruokaa pakkaseen.

Lähdin vielä Lidliin mehuostoksille, mutta tärkeintä oli päästä vähän ulos raikkaaseen syysilmaan.

Nyt haen vielä palan pitsaa, kuuntelen vähän lisää Joshia ja selaan Redditiä.

5 kommenttia

  1. Oi, minä niin tahtoisin opetella viihtymään kirjastossa!

    VastaaPoista
  2. Tuli Jos Wilsonista mieleen, että tsekkaappas Shawn McDonald! Mä laitan linkin http://www.youtube.com/watch?v=CBAvIAQxrAU Se on kaikin puolin ihana :) Sillä on ihanat sanat ja kaikki

    VastaaPoista
  3. Haluaisitko jakaa keiton ohjeen :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. bataatti
      perunoita muutama
      porkkanoita
      pala lanttua
      sipulia

      kuori ja pilko kaikki, laita kattilaan, täytä vedellä. vähän suolaa mukaan.
      keitä pehmeiksi.
      tyhjennä kattila vedestä, mutta säästä keitinvettä!
      sähkövatkaimella koko sörssi muusiksi, lisää purkki kevyt&paksu ruokakermaa.
      jatka vatkaamista ja lisää keitinvettä sen mukaan miten litkua haluat.

      nam nam nam!

      helppo pakastaakin!
      halpa ja herkullinen eväs töihin.

      Poista