tampere + meikkejä

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Eilen noustiin Even kanssa lähijunaan ja ajeltiin suorastaan leppoisasti Tampereelle. Olin tammikuussa kirjoittanut vuolaat kiitokset Rautatieaseman Cumulus-hotellille, sillä meitä kohdeltiin Nikon kanssa niin mielettömän lempästi ja ymmärtäen kun vietimme viikonlopun kaupungissa pappani hautajaisten vuoksi - sitten meille vielä vastattiin, että he tarjoavat seuraavan hotelliyön, toivottavasti vähän iloisimmissa merkeissä!

Ja mehän otettiin Tampereesta kaikki ilo irti. Pella's cafessa sai koota itse salaattinsa ja maksaa siitä painon mukaan. Sokeriton haasteeni on jo nyt tuottanut tulosta: en saanut juotua edes zero-kolaani loppuun, huikeaa!
 

Seikkailtiin parit pikkuliikkeet läpi ja ihastuttiin erityisesti Domdomiin. Tärkein ohjelmanumeromme oli kuitenkin Eerikan kampaamo. Even tukkaa värjättiin ja leikattiin vähän enemmänkin kun taas minulta saksittiin vaan kuivat latvat pois. (Sitten tosin innostuin Eerikan mainostamasta haudehoidosta ja lettikampauksesta.)

Prinsessakampauksiemme kanssa piipahdimme vielä Muumi-museossa, joka oli paljon ihanampi kuin odotimmekaan. Haettiin vielä marketista viimeisillä aukiolominuuteilla eväät hotellipiknikille. Katseltiin niitä syöden hassuja ohjelmia televisiosta. Nukuttiin makeasti pitkät yöunet vain herätäksemme sille kuuluisalle hotelliaamupalalle.
 

Innostuin vielä kuvaamaan meikkipussin sisällön kun siihen tuli kotona valikoitua jotenkin sellaiset tämän hetken luottotuotteet.

Shampoo ja hoitoaine ovat Aussien - Briteissä sai kaksi pulloa seitsemällä punnalla. Minun onnekseni Bootsissa oli hiihtolomallamme melkein kaikessa kosmetiikassa kolme kahden hinnalla -tarjous, vielä siis sen päälle, että kaikki tuotteet ovat muutenkin halvempia kuin Suomessa. Näistä sieltä ostettuja ovat seuraavat: Maybellinen Lash Sensational -ripsiväri (ihana) ja Color Tattoo sävyssä 35 On and on Bronze (vielä ihanampi), Revlonin Lip Butter sävyssä 001 Pink Truffle (like your lips but better), Rimmelin Wake Me Up -concealer ja vielä Bourjoisin 123 Perfect -meikkivoide (saisivat tulla myös Suomen hyllyille). Concealer- ja luomivärisiveltimet ovat Ecotoolsin, silmänympärysvoide taas tuli Voi hyvin-lehden tilaajalahjana. Burt's Bees -käsirasva tuoksuu banaanijäätelöltä ja on ostettu ihan kotoisasti Stockmannilta. Eve on taas töidensä kautta saanut ja lahjoittanut eteenpäin minulle Burt's Bees -huulirasvan, Yves Rocherin eyelid primerin ja tuon Less is Moren föönaussuihkeen (!!!!!). Lumenen kulmakynä vetelee viimeisiään, kotona olisi ihana Soap&Gloryn versio, mutten ole löytänyt siihen vielä tarpeeksi isoa teroitinta.

6 kommenttia

  1. terve vaan puolet oman meikkipussini sisällöstä! (ps. bourjousia saa asosilta, tilaan aina välillä alejen aikaan)

    VastaaPoista
  2. Mitä toi bourjois + asos!! Oon kaivannut niin paljon bourjoisin tuotteita Suomeen, pakko tilata nyt jos niitä kerran saa hii. Ja kuulostaa ihanalta teidän reissu :)

    VastaaPoista
  3. Ihana miniloma! Ja aivan hurjan kivaa kun bloggailet niin ahkerasti taas <3 Suosittelisitko muuten Pella'sia? En oo vielä uskaltautunut kokeilemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli ihan ok paikka, varsinkin kun päätettiin vaan astua sisään ja mielessä oli vaan kirkuva nälkä. mun makuun ehkä vähän liian kliininen tila, tosin sisko taas tykkäsi paljon enemmän. palvelu oli sellaista mitäänsanomatonta, ei mitenkään huonoa siis, mutta tiedäthän kun joissain paikoissa myyjä hymyilee ja juttelee ja saa olon tuntumaan tervetulleeksi - sellaiseksi että on pakko päästä uudestaan!

      Poista