soft gingerbread cake

tiistai 16. joulukuuta 2014



Kahvilakerhossa tuhottiin eilen ihanista ihanimman Linda Lomelinon soft gingerbread cake with cream cheese frosting and sugared cranberries.

Kakusta tuli sekä paras kakku, jonka olen koskaan tehnyt, mutta myös paras kakku, jota olen ikinä maistanut! Taikinaan käytin kokonaisen pussin piparkakkumaustetta ja paistoin pohjat paperisissa piirakkavuuissa. Joulupukki voisi tuoda sellaisen hyvän kakkuveitsen, jolla tasoittaa uunissa vähän kohonneita kakkuja... ja sitten sellaisen pyörivän alustan, jonka kanssa kuorruttaa kakkuja.

Tämä kakku on ihan mieletön joulukakku ja hyvä vaihtoehto sille glögijuustokakulle jos ei niin pidä glögistä. Tai sitten voi tietenkin tehdä molemmat.

Minun loma alkoi perjantaina. Olen lukenut jo kaksi kirjaa, paistanut mallasleipiä, leiponut kakkuja ja häätänyt Tuutsua vaahtokarkkitehtaani luota. Huomenna lähdemme vielä Tallinnaan ja kohta onkin jo sitten kesä.

ps joulupukki! saa tuoda myös lindan kameran ja kuvaustaidot

2 kommenttia

  1. Oi, miten hyvännäköinen kakku! :3

    VastaaPoista
  2. Oi oi oi, näyttää kyllä super kauniilta ja herkulliselta kakulta.

    VastaaPoista