paketti sinulle?

torstai 20. marraskuuta 2014



Tässä olisi kaksitoista pakettia kahdelletoista onnekkaalle. Sisältönä tarroja, kirjepapereita, postikortteja, origamipapereita ja kaikenlaista muuta pientä mail art -tavaraa. Uudistan vähän omia varastojani - nyt on kivempi hankkia taas uutta. Sitä paitsi, tänään tuli postissa kauan havittelemani ompelukone, aion keskittyä nyt siihen harrastukseen tätä enemmän!

Tällä kertaa arvon nämä, jotta useammalla olisi mahdollisuus osallistua. Aikaa on tämän viikon sunnuntaihin, 23.11. kello 18.00 asti. Kommentissa pitää hirveästi tietysti kehua minun blogia ja kertoa oma sähköpostiosoitteensa. (Ja jos kertoo tosi hyviä postausideoita niin voin suosia arvonnassa, hehe.)

Onnea!

ps. nyt pystyy kommentoimaan myös anonyymina, oli kyllä pakko laittaa tuo hirveä sanavahvistus-juttu toimintaan koska muuten sähköpostini täytty spämmi-kommenteista.

22 kommenttia

  1. Oi, tuo olisi kyllä piristävä posti! Löysin blogisi tovi sitten ja olen aivan ihastuksissani eri juttuihisi. Tuo villatakki-kerho on yks parhaista! :-)

    VastaaPoista
  2. Haluaisin vaan varmistaa, että tiedäthän sä miten suuri inspiraatio ja voimanlähde olet monelle? Villatakkitytöt elämäkuntoon -ryhmä jakahvilakerhot on monelle tytölle ihan älyttömän tärkeitä, oot tarjonnut paikan kohdata muita ja tulla kohdatuksi omana itsenään. Oot ihan huikea tyyppi ja susta on vaikka mihin! Sun pitää vaan itsekin muistaa, miten korvaamaton oot ja miten paljon sä olet niin monia auttanut.

    Oon aina ihaillut sun kaunista blogia ja kaikkia niitä ihania fiiliskuvia, joita oot tänne lisännyt. Jokainen sulta postia saanut on varmasti hihkunut innosta! Kaikki sun kortit ja kirjeet näyttää aina niin syötävän suloisilta, etten kestä! Oot itsekin niin ihana ja suloinen villatakkityttö. :)

    Sä olet Jemina ihan loistava tyyppi! Ja jos postausideoita toivot, niin kaikki askarteluvärkkäily-/postiaiheiset jutut on aina oikein erityisen kivoja.

    iidapiida@live.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluun vielä sanoa, etten kertonut tätä kaikkea vain voittaakseni. Tarkoitin jokaista sanaa ihan oikeasti.

      Poista
  3. Voi että Jemina, en tiedä mitä sanoa. Sinä ja sinun blogi ootte vaan niin mahtavia ja todella tärkeitä. Kahvilakerhot, villatakkitytöt ja meidän seikkailu Turun saaristossa, jota en tuu ikinä unohtamaan. Tiedätkö se olet sinä ihana ihminen, joka olet näiden kaikkien näiden ihanien juttujen takana? Tuun vielä mummona muistelemaan näitä juttuja, joten kiitos!

    Postausehdotuksia ois esim tämmösiä: musajuttuja, Helsinkipostauksia (ainakin mun tietämys on aika lailla Rautatieasema-Aleksanterinkatu-Forum..), vaikka mitä tehdä jos on vain yksi päivä aikaa kierrellä siellä. Sitten ihan huippua olis Kahvilakerhoesittely videolla! Tätä sillon joskus suunniteltiin yhdessä, mutta no se jäi :<

    Olet ihana!

    (tuntuupa tönköltä lisätä oma sähköposti tähän, mutta no tässä se silti heidimarianne.oksanen@gmail.com)

    VastaaPoista
  4. Ooh, niin ihanan näköisiä paketteja että pakko osallistua sun arvontaan! *_*
    Sun ottamissa kuvissa on tosi kiva tunnelma ja itseasissa koko blogissa on tosi positiivinen fiilis :) Tämä uusi ulkoasu varsinkin on mun mieleen!

    VastaaPoista
  5. Hei!
    Pakko osallistua arvontaan, koska noi paketit näyttää niin söpöiltä! :) Ja no, siun blogi on tosi suloinen ja sympaattinen, tekee aina mieli sujauttaa villasukat jalkaan ja käpertyä vällyjen väliin lukemaan blogias. :) Ja postaustoiveita toivoit niin mie ainakin tykkäisin lukea kaikkia postijuttuja, koska sun tekemät postit on aina niin sulosia. Ja sähköposti: essi_94@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Ihana arvonta! Tykkään kovasti sinun blogin sisällöstä ja superison plussan siihen tuo tämä kaikki visuaalinen kauneus jota on vaan pakko ihailla joka kerta :-) Tykkäsin kovasti kun joskus aikoinaan teit niitä pieniä videopostauksia esim. että miten kirjoittaa kiva kirje ja taisinpa askarella muutaman lucky starinkin sinun videon opastuksella! Sellaisia videoita olisi tosi kiva nähdä lisää. Ja tietty kirjeiden kirjoittelijana myös ne postiaiheiset postaukset olisi tosi kivoja, mutta ois myös tosi kiva nähdä, että mitä loihdit sillä uudella ompelukoneellakin :) Oon myös saanut ehkä jostain sellaisen kuvan että tykkäät neuloakin, joten myös muut käsityöaiheiset jutut kiinnostaa! Hauskaa talvea!

    lifeisnotdistant@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. sun blogi on yksinkertasesti vaan söpö ja piristävä! postausideoina voisin mainita vaikka jotain semmosia kodin DIY -juttuja ja vaikka tärkeimmät/kauneimmat esineeni -tyyppinen postaus :>

    maria.vuolle@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Tykkään sun blogista kun katsot maailmaa jotenkin piirunverran eri kantilta kuin useimmat muut tallaajat! Ilahtuisin hirmuisesti postauksesta, jossa (etenkin näin joulun alla) kertoisit pienistä teoista ja tavoista, joilla olet vuosien varrella ilahduttanut läheisiä tai joilla sinua on ilahdutettu. Myös kaikki väriteemakuvalliset postaukset ovat ihan lemppareita, ja kaikenmaailman tunnelmointijutut.

    zzabit@windowslive.com

    VastaaPoista
  9. Sun blogi on niin ihana, että sanaa ihana ei voi koskaan hokea täällä liikaa. Olet sopivan verran avoin omasta elämästä (ihanaa lukea rehellistä tekstiä, vaikka kaikki ei aina olisikaan niin ihanaa) mutta toisaalta sopivan salamyhkäinen. Inspiraatio ja ihana on sanat, jotka kuvaavat tätä blogia oikeesti niin hyvin, että ajatus tyssää vain niihin.

    Olis kiva lukea postaus aiheesta, että millanen on sun helsinki tai muuten miksei myös elämän tarkoituksesta tai jostain todella syvällisestä. (: Eikä tietenkään tule unohtaa pinnalisuuksia, nimittäin käsityö- ja sisustusjutut kiinnostaa myös!

    he11u@hotmail.fi

    VastaaPoista
  10. Olet ihana, blogia ja villatakkikerhoa myöten. Puspus.

    karotikka@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Ihana ihana arvonta, koska posti on parasta! Jotenkin vaan aina hämmennyn, kun käyn täällä ja olet niin nuori (20 jotain) ja minä niin wanha (kohta 40), mutta ei se mitään, sillä tykkään blogistasi ja näkökulmastasi maailmaan ja sen menoon.

    astuvan.akka@yahoo.com

    VastaaPoista
  12. Sun blogi ja ennen kaikkea sinä oot niin mahdottoman söpö, rohkea, ihana ja inspiroiva. Sun tekstejä on mukava lueskella, oli ne sitten keveitä ja pinnallisia tai jotain syvällisempiä mielipiteitä. Suuri kiitos kahvilakerhoista ja villatakkitytöistä, ne on ilahduttaneet suuresti mun ja varmasti monen muunkin elämää! c:

    Olisi kiva saada jonkinlainen Helsinki-vinkkejä sisältävä postaus. Ja miksei Turku-vinkkejäkin! Vaikka sellainen, että jos pääsee kaupunkiin vain yhdeksi päiväksi, niin missä pitäisi käydä syömässä, kahvilla ja ostamassa postikortteja. Lisäksi tykkään yleensäkin lukea käsityöaiheisia juttuja, kisujuttuja, sisustusjuttuja ja postijuttuja. Odotan innolla, että mitä saat uuden ompelukoneen kanssa luotua! :)

    miraniem@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Minä näppäilin jo viime postaukseen sellaisen viestin, jossa niin kehuin tätä blogia, jota olen seuraillut blogin alusta alkaen. Minä tykkään villatakkityttöjen ryhmästä myös!

    Minua kiinnostaa esim. kotiin liityvät jutut/kuvat, ajatukset, kirjeet ja postikortit, elämänilo. Sinun musiikkimausta olisi myös kiva kuulla ja sitten sieltä Tukholmasta, kun menette sinne :)

    Mun sposti: heli.liimatainen@student.samk.fi

    VastaaPoista
  14. Jee ihania juttuja ja ihana Jemina! Ensinnäkin postaustoiveita olisi vkloppu Turussa (vink vink), Tuutsun päivä ja jotain Helsinkiin liittyvää, miksei myös vaikka Tukholmaan, se muki ansaitsisi oman postauksensa! Sun blogi on ihana ja arkipäivityksiä on kiva lukea, kun ei enää asuta samassa kaupungissa. Oot super.
    Ja täs sposti vaiks oon aina ihan surkea kaikissa arvonnoissa, helmiseppala@hotmail.com

    Helmi

    VastaaPoista
  15. Tykkään blogissasi eniten kaikista kirje/kortti- ja sisustuskuvista. Löysin tänne alun perin jonkun Postcrossing-postauksen kautta muutama vuosi sitten. Yksi suosikkipostauksistani on myös tämä: http://loydankyllaperille.blogspot.fi/2012/08/making-big-lifestyle-change-is-scary.html Ja muistan bonganneeni myös brittiläiset vloggaajat alun perin blogisi kautta.

    ivylilycrafts@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Nyt on sen tason "turhaa (tarpeellista) sälää", että olihan pakko osallistua. Sitäpaitsi tätä blogia kehuis ihan muutenkin, vaikkei kyseessä olisikaan arvonta.

    Tykkään ensinnäkin sun blogin ulkoasusta. Tykkään myös siitä miten kirjotat ja miten oot vaan täysin oma ittes kiharoines ja neulomis- ja kirjeharrastuksines. Oot ihana. Kirjotat sopivasti kaikesta sunu elämästä muttet kuitenkaan paljasta kaikkea. Tiedät rajan, voisko näin sanoo?

    Tykkäisin jos kirjottaisit jonkun Turku hidden gems- tai, vaikka Turun parhaat- kirjotuksen ja jakaisit Turkutietämystäsi.
    Tässä sposti, anrohut@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Vooi kun olisi mielenkiintoinen paketti!
    Tykkään hirveesti sun blogin salaperäisyydestä! En tiedä oonko ainut joka näin ajattelee,mut on vaa sellane tunne:D

    Redandblack113@gmail.com

    VastaaPoista
  18. olen niin huono perustelemaan, miksi jokin blogi ja sen takana oleva ihminen viehättää, että oon nyt parikin kertaa alottanut kehukommentin kirjoittamisen, mutta ei siitä ole tullut mitään.
    sä olet ikuinen lemppari, vaikka välillä oliskin hiljaisempaa - niinhän melkein kaikki meistä on tainneet hiljentyä tässä kuluneen vuoden sisällä... olet aito ja rehellinen ja sun visuaaliset näkemykset on jotenkin aina täysosumia.
    en mä osaa kehua tän paremmin, mutta oot tosi ihana.

    itkisitko-onnesta@hotmail.fi

    VastaaPoista
  19. En ole vielä kauan seurannut blogiasi, mutta aloitin sitä seuraamaan, sillä se oli niin aito ja symppis, kaikkia kivoja luovia juttuja ja just mun tyylinen bogi muutenkin. Onneksi eksyin tänne.

    san--i@hotmail.com

    VastaaPoista
  20. mie tykkään sinun blogista paljon kauniiden kuvien ja sen tuoman inspiraation vuoksi, mutta eniten siksi että blogi on pysyny koko ajan aitona, vaikka kiinnostuksen kohteet ja bloggaaja epäilemättä on muuttuneet vuosien aikana - kaikkihan me muututaan. minusta sie olet onnistunu siinä, missä moni (itseni mukaanlukien) on kokenu vaikeuksia ja epäonnistumisia eli siinä, miten kerrotaan omasta elämästä aidosti ja rehellisesti, paljastamatta silti liikaa. ihmiset voi kirjottaa blogeihinsa pitkiä pätkiä, mutta tuntuu, ettei monesta bloggaajasta siltikään saa mitään otetta. silloin ei myöskään tule sellasta oloa, että haluaa vuosien ajan lukea blogia ja tietää, mitä bloggaajalle kuuluu. sie et yleensä kirjota pitkästi, mutta sinun ei tarvikaan, sillä saat lyhyeenki pätkään enemmän tunnetta ja elämää mukaan ku monet kymmeneen postaukseen. tämä on jotain, mitä mie ihailen ihan hurjasti.

    jos postausideoita mietin, niin minusta olis kivaa lukea esimerkiksi sinun lempipaikoista helsingissä tai paikoista, jossa voisi käydä, jos on vain muutama päivä aikaa - missä on parhaat pullat, söpöimmät postikortit ja kivoimman väriset talot. sitten tykkään myös niistä ihan perinteisimmistä "päivä minun kanssa" -postauksista, ne on hurjan kiintoisia minusta. ja jos jotain syvällisempää, niin ehkä siitä, että miten saadaan tarpeeksi rohkeutta tutustua ihmisiin, joista joskus ehkä voisi tulla ystäviäkin.

    en jätä mailia (koska roskapostiongelma), mutta minuun saa aina halutessaan yhteyden facebookissa.

    VastaaPoista
  21. Muistan vieläkin kun ensi kerran löysin sun blogin ja oli pakko selata vanhoja postauksia hullun lailla, sun blogisi tuntui heti niin aidolta ja lämminhenkiseltä. Osaat kirjoittaa kauniisti ja aidosti ja arvostan sitä, että et esitä - kerrot myös niistä elämän kurjista puolista ja uskallat myöntää, että aina ei mene hyvin. Erityisesti kaikki askarteluun ja taiteellisuuteen liittyvät postaukset on mun lemppareita + kissahulluna akkana rakastan Tuutikki-kuvia ja miksei muitakin kisukuvia. Joskus voisit ilahduttaa tekemällä postauksen, jossa kerrot päivästäsi. Sisustusjutut ovat myöskin kivoja. Ja ne kisukuvat. Tee postaus Tuutikin päivästä! :D

    ihantavallisetvillasukat@hotmail.com

    VastaaPoista