kevätpostaus vaikka ulkona on harmaata

maanantai 7. huhtikuuta 2014



Perjantaina pääsin bloggaajapassilla (kiitos Messukeskus!) ihastelemaan Kevätmessuja. Ajattelin jaksamiseni mukaan kerätä parvekepuutarhainspiraatiota teillekin tänne blogiin nyt taas kun ilmat alkavat lämmitä. Meidän pitäisi löytää jostain kivat parvekekalusteet, mutta ilman autoa vaan jotenkin niin hankala lähteä kiertämään kierrätyskeskuksiakaan eikä talouspuolellakaan välttämättä nyt oikein olisi parvekepiristyksen kokoista lovea.



Sunnuntaina vietettiin vihdoin ja viimein Helsinkikerhon ensimmäistä kotibrunssia. Avaimet tosin saattoivat emännällämme jäädä lukkojen taakse. Vartijaa ("eipä ole ennen minua näin moni nainen odottanut he he he") odottaessa aloitettiin syöminen rappujen alla Hesaria lukien ja Älypään pääsiäisvisailua pelaten.




En näköjään onnistunut ottamaan yhtäkään kuvaa minun vastuulla olleesta hullusta cookie dough -juustokakusta. Tuo resepti on ihan käsittämätön, kilo tuorejuustoa, mutta idea ja maku olivat niin taivaallisia, että suomennan ja ennen kaikkea pienennän sen teille piakoin.

1 kommentti