The Simple Things

sunnuntai 23. syyskuuta 2012



Etsin Trendiä lehtihyllystä, mutta onneksi en löytänyt - sattumalta silmiin osunut The Simple Things on nimittäin niin paljon enemmän. Odotin tietenkin paljon lehdeltä, jonka kannessa on syksyn lehtiä ja joka julistaa vaatimattomasti, että celebrating the things that matter most.

Mutta, oodi elämälle, saatkin niin paljon enemmän! Kaikkea mistä voi haaveilla. Tässä yhdistyy blogien ja painetun median parhaat puolet, tämä on täydellinen. Voisin kuvata jokaisen aukeaman, sillä tässä ei ole yhtäkään turhaa täyttöjuttua tai ärsyttävää mainosta. Jopa takakansi jaksaa vielä innostaa.



"The Simple Things celebrates the things that matter most. It's about slowing doen, enjoying what you have, making the most of where you live, enjoying the company of friends and family and making simple food for simple gatherings.

We like to grow some of our own vegetables, visit our local markets, rummage in thrift shops and decorate our homes with our plunder.

And we like to think that the small things we do will make a difference in the long run.

We hope you share our vision and enjoy The Simple Things."




Ensimmäisen numeron saa vajaalla seitsemällä eurolla, ja seuraavat numerot ovat kympin luokkaa. Lehti ilmestyy 13 kertaa vuodessa. Vaihdan mäkkärin tähän.



Spotifyn folk-radion siivittämänä lähden puistoon keräämään värikkäitä lehtiä.

Oh the simple things.

2 kommenttia

  1. Oooooh. Olettettavasti ostit tämän Turusta, voitko kertoa vielä että mistä? Näyttää niiin herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minä nappasin tämän mukaani tuosta cittarista ihan, täältä pystyy näppärästi näköjään tarkistamaan myyntipaikkoja oman kotikunnan mukaan: http://www.lehtipiste.fi/fi/aikakauslehdet/487456/The+Simple+Things/

      kyllä varmaan löytynee monesta paikasta kun turku-haullakin tuli 15 paikkaa

      Poista