kiva arvonta teille :)

lauantai 4. elokuuta 2012

Koska minulla on maailman parhaat lukijat, tämän jutun pienenä palkintona on maailman paras elokuva, You've got mail. Lisäksi tietenkin jotakin maailman parhaista suklaista, vähän hymyilykirjettä ja kasa postikortteja - kuulostaako kivalta?

Koska en valitettavasti ole maailman paras bloggaaja, teen tämän itsekkäistä syistä! Tykkään blogistani kyllä ihan hirveästi, ja tämä on minulle tärkeimpiä juttuja elämässäni, mutta välillä tuntuu, että inspiraatio loppuu, ja löydän itseni epäilemästä, että kuka tälläistä muka jaksaa katsella.

Joten sinun tehtävänäsi on nyt kertoa, että millaisista postauksista olet tykännyt eniten? Entä onko jotain mitä kaipaisit enemmän, tai vastaavasti, jotain joka on jo niin moneen kertaan nähty, että ärsyttää? Lisäksi saa tietenkin ylisanoin kehua minua ja pönkittää egoani, tykkään sellaisesta ihan tosi paljon. Negatiiviset kommentit käsittelen kalliissa terapiassa.

Plus teitä on jo yli 200, mikä on aika huikeaa, vuhuu!

29 kommenttia

  1. Ihana ihana ihana blogi sinulla! Ei ole kyllä mitään lisättävää! : ))

    Eniten tykkään kaikista huone ja uusi koti postauksista, joissa on paljon kotikuvia. Ja ja, kaikki postaukset on aina niin kivoja.

    Olet söppänä!

    VastaaPoista
  2. Tykkään eniten kortti-/kirje-/askarteluaiheisista postauksista. Pidän ylipäätään blogisi värikkäistä kuvista. :)

    VastaaPoista
  3. mielelläni näkisin suasuasua (tai siis kuvina itsestäsi) täällä lisää! aina välillä tulee surku että missä se jeminan söpökasvo on! ja tietysti sun yhtä suloisia vaatteitakin kaipaan.

    kotia olenkin toivonut tässä jo lisää ja kiitos, sitä olenkin saanut kun olet jaksanut siitä päivitellä kuvia :)

    nyt kun tänne turkuun muutin niin kaipaan myös turusta lisää tietoa (sammakon kirjakaupan ohi kävelin jo! en kyllä vielä sisään uskaltanut), koska tuon kirjakaupan ohi mennessäni sanoin innoissani rakkauspojalle, että "se matka maailmankaikkeuteen-bloggaaja sanoi että tää on paras kirjakauppa ikinä!" ja se vastasi että siellä täytyy sitten käydä. hih. kiitos siis arvokkaista neuvoistasi.

    VastaaPoista
  4. Minä olen tykännyt oikeastaan kaikista postauksistasi. Mutta sinua ja uutta pientä kotiasi olisi kiva nähdä enemmän. Ne inspiraatiopostaukset olivat myös mielenkiintoisia ja niitä ottaisin vastaan lisää: vaatteita, musiikkia, kaikkea.

    Mut ylipäänsä musta on kiva seurata muiden arkea. Mä olen lopettamassa työn kolmen viikon päästä ja lähtemässä kouluun, sulla vähän samanlainen tilanne.

    VastaaPoista
  5. Mistäpä en täällä pitäisi? Eniten pidän suloisista sanoistasi / teksteistäsi, koti- sekä korttipostauksistasi. Niin ja kaikki kirjakauppapostaukset ovat olleet rakkautta, joskaan en minäkään uskaltanut Turussa käydessäni sisälle Sammakon kirjakauppaan :( Olen hieman nössö...

    Harmi kyllä en osaa kommentoida ahkerasti, mutta ehkä vielä joku päivä parannan tapani, mutta luen tätä kyllä aina innoissani!

    VastaaPoista
  6. minä tykkään sinusta toisin sanottuna tykkään kaikesta täällä !! mutta olisi ehkä kiva nähdä sinua enemmän vielä :- ]

    ps. en taida osallistua arvontaan, se voisi olla vähän....huijausta !

    VastaaPoista
  7. Ehdottomasti eniten olen tykännyt kotipostauksista ! Koska sinulla on maailman ihanin koti , olen aika varma siitä :)

    Ja aikalailla kaikista muistakin postauksista oon tykännyt , kaikki on niin positiivisia :)

    VastaaPoista
  8. Tässä blogissa ei varmastikkaan oo mitään mistä en tykkäisi, mutta lemppareita on ollut postaukset misä oot kertonu potcrossingista ja postikorteistasi muutenkin. sekä ihastuttavat DIY jutut! :)
    Tässä blogissa on aina ihanan positiivinen ja elämäniloinen asia, jos on itelläni huono päivä tuun vaan lukemaan sun postauksia ja alkaa hymyilyttää kummasti taas :)

    VastaaPoista
  9. Sinun blogisi on yksi suosikeistani. :) Erityisen paljon olen pitänyt sisustusjutuista ja diy-postauksista. Niitä olisi hauska lukea lisääkin! Eniten kuitenkin pidän blogissasi sen yleisfiiliksestä; rento, kaunis, syvällinen, yllättävä ja samaistuttava. <3

    VastaaPoista
  10. Parasta on tämä ihana värimaailma ja tunnelma. Yhdyn edellisiin, mitään huonoa en löydä. :) Suosikkipostauksiani ovat ne joissa on kuvia kodistasi, kirppariostoksista tai vaatteista. Teit joskus videopostauksia joissa juttelit ite, ne oli söpöjä! :)

    VastaaPoista
  11. kotipostaukset ja diyjutut on parhaita! :---) hihii, tää blogi on ehkä maailman paras!

    VastaaPoista
  12. Oon tykännyt tosi paljon diy-jutuista ja ihan favourite oli kun Maata Näkyvissä-festareiden jälkeen kirjoitit sun uskosta. Oli ihan mahtavia kirjotuksia ja niitä tykkäisin nähdä enemmän samantyyppisiä! :)

    VastaaPoista
  13. Valokuvia, valokuvia, valokuvia! Kuviasi on niin ihana katsella, niitä lisää! Kuvissasi on ihan omanlaisensa tunnelma, sellainen, jonka vain sinä osaat niihin luoda.
    Noin muutenkin tykkään blogistasi ihan hurjan hurjasti!

    laurae.kallio [at] gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kaikista suurimmalla innolla luen postauksiasi, jotka käsittelee postcrossingia. Se on vaan jotenkin niin mahtava harrastus. Tai en tiedä, ehkä se on enemmänkin elämäntapa. :) Sun blogis erottuu persoonallisuudellaan nykyajan joka paikasta pursuilevasta massasta, joten keep going! :)

    VastaaPoista
  15. Suosikkejani ovat elämää ruotivat tekstipostaukset.

    Toki kuvatkin ovat ihania, mutta teksti on vaan se mun juttu ja sitä toivon lisää. Kaikista aiheista! Etenkin semisyvällisistä. Ne sellaiset postaukset on vaan niin hyviä.

    VastaaPoista
  16. sun blogi on suloinen ja persoonallinen ja melkein poikkeuksetta jokainen postaus saa mut hymyilemään :-) mieleen on erityisinä suosikkeina jäänyt diy dreamcatcher postaus (vaikka mulla onki oma projekti vielä toteuttamatta!) ja sisustus/kämppäesittelypostaukset.

    VastaaPoista
  17. Löysin tämän maailman kauneimman blogin vasta parisen kuukautta sitten ja sen jälkeen olen lukenut jokaisen postauksen ainakin pariin kertaan plus tallentanut monen monta kuvaa omaan inspiraatiokansiooni. Kaikkein eniten olen rakastanut tyylipostauksia, sillä tyylisi on mielestäni täydellinen:) Myös inspiraatiopostaukset ja kuvat asunnostasi ovat suosikkejani.

    Aino

    VastaaPoista
  18. sun postaukset on erinomaisia, ne on vaihtelevia ja mukavia. Pidän paljon postauksista, joissa on kuvia monipuolisesti, ei tarvi edes olla pitkiä. pohdintoja sekä erilaiset huone,kämppä, oma-itsesi postaukset ovat mieleen. ei kyllä ole lisättävää. muokkaustyyli on ihana. :---)

    VastaaPoista
  19. viime aikoina olen tykänny eniten asuntopostauksista, niitä ei vain voi olla liikaa, mutta ehkä tykkäisin vielä enemmän tyyli/asupostauksista! joku musiikkipostaus voisi kanssa olla kiva. tai postaus sinun lemppari inspisjutuista, vaikka niistä olikin jo, mutta lisää. ja lisää lemppariblogeja, tämmönen blogihullu kun olen (ja tarvin lisää tekosyitä opiskelun välttelemiselle). ja ehkä joku ruokajuttu, että mitä syöt siellä ihanassa kodissa. ja kirppisjutut on aina kivoja.

    yritin tässä kovasti keksiä rakentavaa kritiikkiäkin, mutta nyt ei ihan heti tule mieleen. tuntuu että kaikki sinun postaukset on niin kivoja ja harkittuja ja viimisen päälle, itellä kun tuntuu usein että en ole yhtään tyytyväinen postaukseeni/kuviin.

    VastaaPoista
  20. Mun ehdottomia lemppareita on jutut postikorteista, joten niitä voi aina kirjoitella lisää :>

    Myös sisustus/asuntopostaukset ovat ollet hirmuisen kivoja! Sun suosikki arteista tai tän hetken parhaimmista kappaleista olisi kiva kuulla :)

    Mutta ihan eniten toivoisin juttua kirppiksistä, mistä löydät itse parhaimmat löytösi ja yleisesti Turun seudun kirppisesittelyä yms.

    Sitten olisi tosi kiva lukea/nähdä kuvia lempparipaikoistasi Turussa tai Turun seudulla, esim. lemppariruokapaikka, kahvila, puisto, kirppis, ruokakauppa :D

    Pohdinnat ja ns. syvällisemmät postaukset ovat myös kiintoisia, jatka vaan samaan malliin, täällä on ainakin yks uskollinen lukija!

    VastaaPoista
  21. Oot niin suloinen, Jemina! Aina kun selailen mun seuraamia blogeja, aloitan sun blogista, koska se saa mut niin hyvälle tuulelle. Sun tapa kirjottaa ja kuvata sun elämää on niin hyväntuulinen ja sympaattinen, että se ei voi olla piristämättä! Kuten muutkin on sanonut, sun asuntopostaukset on ollut tosi ihania, varsinkin kun oon itekin muuttanut just omaan asuntoon niin niistä on saanut pieniä inspiraatiopurkauksia :)sit myös sun postauksia kaikista hauskoista reissuista on ollut kiva lukea! Väillä olisi kiva, jos kirjoittaisit enemmän, sun ajatukset elämästä ja maailmasta on jotain mistä pidän kovasti! Myös videoita ois hauska katsella :)Tää oli muuten mun ensimmäinen kommmentti sun blogiin, ehkä voisin uskaltautua kirjoittamaan useamminkin!

    VastaaPoista
  22. rakastan sun kaikkia postauksia ja kuvia, jotka jollain tapaa kertovat asioista jotka inspiroi ja siten inspiroi myös lukijaa, monestikaan se ei tule ilmi suoraan mutta kuitenkin. Sisustus- ja diy-postaukset etenkin on ihania! Sun naaman ja ihmisten näkyminen kuvissa on minusta aina plussaa. Ja se on tosi kiva, että kerrot monesti sun tavallisesta elämästä ihanasta kulmasta ihanin yksityiskohdin. Risuja saat instagramkuvista ja siitä että joskus postauksia tulee niin kovin harvoin. Sun blogi on jo tositosi pitkään ollut ihan mun lemppareissa, oot ihana!

    VastaaPoista
  23. Heippa Jemina! Kaikista eniten tykkään kotijutuista, asuista, Turku-jutuista (oon aivan ihastunut Turkuun sinun ja Eeva Kolun ansiosta!) ja kun kerrot ihan tavallisista päivistä niin kauniisti. Sulla on hyvä asenne elämään :) Instagramkuvia on viime aikoina ollut aika paljon.

    VastaaPoista
  24. Jotenkin parasta on vaan se tunnelma. Vähän sellainen tunne kun tulisi toiseen "omaan kotiin". Ajatusmaailmas on niin lähellä omaani ja rakastan yli kaiken tätä ulkoasua! Turku jutuista tykkään minäki! (Kuten edellinenki, mutta kyllä!) Ihan senkin takia että sieltä on hyviä muistoja ja sinne tässä ollaan toivottavasti kohta muuttamassa! Sisustuspostaukset on parhaita ehkes. Kokonaisuus, se on tässä se toimivin homma!

    ps tää on ainut blogi jota _todella_ luen! luv !

    VastaaPoista
  25. oooooooh <3 rakastan täällä kaikkea sitä mistä saan inspiraatiota. eli suorastaan lähinnä koko blogia! välillä on tietenkin tullut jaksoja jolloin monetkin postaukset ovat tuntuneet ehkä vähän tylsiltä yms epäkiinnostavilta mutta sitten kun olen lukenut niitä myöhemmin, olen tajunnut kuinka hienoja ne oikeastaan ovatkin olleet. aika on vain aijemmin ollut väärä. Eniten inspiraatiota olen saanut ehkä luulisin ainakin monista hienoista vaatteista ja asuista, kirpparilöydöistä, postikorteista, kahviloista, hienoista sanoistasi, valokuvistasi, huonepostauksestasi..... oikeasti tuntuu niin hassulle kun koko blogisi kuvastaa niin hyvin elämääni ja paljon sitä mitä haluaisin olla, vaikka on täällä myös monia sellaisia asioita joita ei itselleen toivo tai joita haluaa viimeiseen asti välttää esim kaikki vaikeudet mutta niitökin jokainen joutuu kokemaan. Rakastan suuresti lukioaikaisia postauksiasi ja varsinkin tapaa millä puhut matematiikasta, fysiikasta ja kemiasta sillä ne ovat minulle hyvin tärkeitä ja rakkaita asioita. samoin pidän tavastasi puhua ihaillen ja kunnioittavasti monista asioista joita itse kunnioitan ja ihailen kuten Jumalasta, politiikasta, televisiosarjoista (gleestä siis tuntuupa hassulle sanoa esim Jumala ja glee samaan lauseeseen...), elämästä, inspiraatiosta, ishimistä, ystävistä, appelsiinimehusta, kirjoista... Aaa tiedätkö jemina, vaikka tuntuu varmaan turhauttavalta kun ei osaa sanoa mitään rakentavaa kommenttia joka auttaa kehittymään paremmaksi sillä jokainen meistä kehittyy ja kasvaa varsinkin ihmisenä koko ajan niin silti saan sinulta ja blogiltasi niin paljon, ja siitä olen hyvinhyvin kiitollinen!!! :) kiitos<3

    VastaaPoista
  26. Mie tykkään eniten sellasista pikkupostauksista, joissa on muutamia kuvia ja sitten niiden alapuolella jokin ihana pieni muutaman rivin teksti. Vaikka teksti olisikin miten arkinen, niin aina se onnistuu olemaan niin kaunis, pohtiva ja hyvinkirjoitettu, että se saa tuntemaan valtavaa alemmuudentunnetta omien ajatusten, tunteiden ja niiden ilmaisun pinnallisuudesta ja tylsyydestä. Ja ylipäätänsä tykkään siussa ja siun blogissa siitä, että melkein aina siun ihanan tekstistä huokuvan onnellisuuden syy ei oo mikään iso maailmaamullistava asia, vaan jokin pieni ihana arkinen asia, kuten hyvä appelsiinimehun tai uusi postikortti maailmalta :)

    VastaaPoista
  27. En uskaltanut aluksi kommentoida mitään, mutta no ehkä sittenkin.

    Aloin miettimään, että mistä pidän ja ensimmäiseksi mieleen tulivat sellaiset kuvia täynnä olevat postaukset, joita teit paljon joskus blogisi alkuaikoina! Silloin oli enemmän sinua ja käsitöitä ja muita, mutta kun tarkemmin mietin, niin toisaalta tykkään tosi paljon myös tästä nykyisestä, vähän minimalistisemmasta tyylistä. Korteista tykkään minäkin ja esim. ton elämäntyylipostauksen tapaiset, pitemmät, asiapitoisemmat jutut on myös kivoja.

    Eli oikeastaan pidän kaikesta. :D Suurin syy siihen, että seuraan sun blogia niin ahkerasti on varmaan silti se, että tavallaan tunnen sut oikeassakin elämässä. Sellaisten ihmisten blogeja on aina jotenkin mielenkiintoisempaa lukea.

    VastaaPoista
  28. Pidän blogissasi eniten varmaankin juuri värimaailmasta ja siitä sydämellisyydestä, joka ihan paistaa läpi postauksista ja kaikesta täällä, olet niin ihailtava tyyppi, oikea enkeli. Ja ähh. Oot vaan niin hyvä tässä! Ja symppis, se se kai on :> Aina vaan enemmän ja enemmän lissää näkisin mielelläni kuvia siusta, siun kauniista vaatteista, kirppislöydöistä, paikoista joissa tykkäät käydä ja niin edelleen! Kertoa saat ihan mistä vaan, koska siun kirjoituksia lukee joka tapauksessa aina ilolla :)

    VastaaPoista
  29. Tykkään kovasti postauksista, joihin oot kuvannu sun asuntoa, huonetta, kortteja ja muita söpöjä juttuja! :) Lisäksi tykkäsin älyttömästi kaikista sun aupairjutuista, ne oli toodella ihania. en aluks ees tiennyt, että lähettelet kortteja ja kirjeitä! etanaposti on yks maailman upeimmista asioista ja ihmiset ketkä arvostaa sitä, on nykyään niin harvinaisia. crossailen iteki ja mulla on pari kirjekaveria. muut aina ihmettelee, että miten oon niin tyhmä että lähetän jotain kirjeitä.. mutta aamuisin ei oo parempaa fiilistä kun se että huomaa saanensa oikeaa postia ja pääsee lukemaan pitkää selostusta. :) ja sun korttiseinä on ihan mahtava! ois ihanaa, jos laittaisit lähempiä kuvia korteista enemmän, koskaa kortit vaa on niin makeita!

    pystyn samaistumaa suhun niin paljon tietyissä tilanteissa. oon aina ihan innoissani, kun sulla menee hyvin ja oot niin onnellinen, että se näkyy jokaisesta sanasta ja kuvasta. tulee niin hyvä mieli sun puolesta.

    lisäks pakko sanoo, että sä oot ihan varmasti alun perin saanu mut rakastamaan keltasta! en tiiä enää mitään niin ihanaa väriä kun keltanen :) rakastan myös sun hiuksia, antaisin mitä vaan, että mulla ois ees vähän samanlaiset hiukset kun sulla! :(

    toivottavasti löydät inspiraatiota jatkossaki postata, piristät ja inspiroit mun päiviäni usein sun postauksilla. postaa ajatuksista ja tunteista (niin paljon kun uskallat :) ja söpöistä jutuista (kuten tähänki asti :D!), elämän pienistä iloista, syvällisistä pohdiskeluista, ihanista käsityöjutuista (näitä lisää ehdottomasti!), matkustelusta, ihan mistä vaan! rakastan lukea niitä joka tapauksessa :)

    apua, sekavaa ja pitkää, mutta pointtina oli, että pidän sun blogista ja sun aitoudesta. oo just tommonen ihminen ku oot, kannustat muaki siihen sun blogin kautta. :)

    laura :-)

    VastaaPoista