kotikuvia viimein

torstai 12. heinäkuuta 2012

Tämän näköistä täällä nyt sitten alkaa olla. Tykkään retroilusta ja väreistä, ja toivottavasti olen saanut sen henkisen kodin aikaan. Olohuone/ruokailutila on vielä auttamattoman kesken, ostakaa nyt joku pliis tuo ruokailuryhmä, että saan oman ihanan pyörän, 50-lukua henkivän pöydän tänne.

Moni asia muuttuu vielä varmasti, seinille tulee enemmän asioita ja ikkunalaudoille enemmän kukkia. Muovimatto saa peittyä lämpimien räsymattojen alle ja tuon outo musta naulakkoasia on tuossa vain käytännön syistä.

Vielä en ole joutunut mitään hakemaan kaupasta, jollei nyt jotain siivoustarvikkeita ja vessapaperia lasketa. Kaikki on vuosien varrella kerättyä ja lahjaksi saatua.


Kasvi on entisen vuokralaisen, maapallo kirpparilöytö, puulaatikosto isoäidin vanha, kynttiläkippo kauan sitten Meeriltä saatu. Ikean kellon ostin monta vuotta sitten Salon iltatorilta.


Tuoli on entisen asukkaan minulle jättämä, laatikot on kirpparilöytöjä viime talvelta.


Lakanat ovat kauan kaapeissa pyörineet Marimekot, keltaiset verhot tulivat äitiä vastaan kirpparilla. Vihreä täkki on ollut rakas kirpparilöytö jo monta vuotta. Ikkunalaudalla on purkillinen Sveitsi-muistoja ja kuivunut pioni. Iittalan tuikkukipot, vanha teroitin ja retrolamppu ovat kirpparilta.


Postikortit on Roosan ja Sallan maailmanmatkalta (näitä on tulossa lisää!!), kasvi, peili ja hylly edellisen vuokralaisen. Mainoksista pitäisi kai maailmanparantajafiiliksissä kieltäytyä, mutta en halua. Suurin piirtein kaikki pikkutavara kirpparilta. Tikkaat olivat viikonloppuna maalausapuna.


Kaikki kirpparilta punaista neuletta ja ruskeaa villatakkia lukuunottamatta.


Kukkakuppi löytyi pari päivää sitten kirppariretkellä. Alkoi sataa ja vilustuin, mutta on tuo aikamoisen hieno.


Keittiötarvikkeet kirpparilta ja kannu on saatu joululahjaksi. Kukkien tuoreuden kanssa ei ole niin väliä.


Kirkkaat lasit edellisen vuokralaisen, punakuvioiset kirpparilta. Valkoista teemaa kerätty yli viisi vuotta, ja nyt ovat viimein rakastettuina käytössä. Vähän kurkistaa tuolta tummanvihreät lasit, samaa mallia noiden kirkkaiden kanssa.


Nämä kasvit lähtivät minun kotiini tätini luota. Niiden lehdet on jännän pistävät, mutta silti noin kauniit! Jossain vaiheessa saan kuulemma nauttia punaisista kukistakin.

Näyttääkö minulta?

22 kommenttia

  1. enemmän jeminalta ei paikka vois näyttää. ja nämä on about täydellisimmät kuvat mitä täydellisestä kämpästä voi ottaa. voi luoja tätä kateuden määrää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei!! ei saa olla kateellinen, olet ihan hassu. ps kiitos

      Poista
  2. Aivan ihana kämppä. Erityisen ihana on tuo maapallo-lamppu. Mua harmittaa varmaan ikuisesti kun kerran löysin kirpparilta melkein samanlaisen, mutten jossain hetkellisessa mielenviassa ostanut sitä. pöh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!! minustakin on maapallolamppu aivan hurmaavin, haluaisin löytää ainakin toisen kirpparilta. jotenkin niiden valo on illalla vaikka kuinka tunnelmallista, sellaista hämyistä kivaa mutta silti iltaan juuri sopivan valaisevaa!

      tuo pieni profiilikuvasi näyttää ihan samalta kuin cool n bored peeta!! hämmennyin

      Poista
  3. Siis hei, mulla on täsmälleen samanlainen nojatuoli kuin tuo entisen asukkaan sinulle jättämä, tuo samettinen vihertävä! Tai oikeastaan mulla on niitä kaksi ja ne odottavat tällä hetkellä varastossa sitä, että pääsen joskus asuntoon, johon ne mahtuvat jonnekin nurkkaan lueskelupesäksi. Mahtavat tuolit. Olen saanut ne siskoltani (hän löysi ne jostain ladosta muutettuaan miehensä maatilalle).

    Ollaan tuolisamikset, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ole ennen ollut kenenkään tuolisamis, vuhuuuu! sinun tuoliesi tarina on kyllä hurjempi, hyvä että niillä on toisensa ollut retkillään ja pimeässä ladossa. :>

      Poista
  4. jemina tää näyttää just niin sulta!!! tiiätkö kaikki tuo retrosuloisuus näyttää niin semmoselta miltä haluaisin, että mun ensimmäinen oma kämppä näyttäis hihi :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, hyvä että näyttää minulta!! minusta on niin kiva kun tämä on retro muttei sillai liikaa. tiedätkö että olis joka ikkunassa ne jaffa-verhot ja niin :-D

      Poista
  5. no näyttää ! ihana. sitten vielä vaatehuone hihihi. minä sitten tupareissa varastan tuon pyöreän hattulaatikon, ettäs tiedät !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hattulaatikko muuttaa tupareiden ajaksi evakkoon, selvä.

      Poista
  6. oi, en kestä miten ihanan näköistä! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en minäkään, koko ajan vaan hihkun ja tanssin kun tajuan että tämä on minun koti! kiitos :>

      Poista
  7. Näyttääpä kotoisalta! Onhan kliininen IKEA-sisustaminenkin tyylikästä mutta ei sellainen koti olisi mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. säästin kliinisen IKEA-sisustamisen kylpyhuoneeseen! jotenkin kylpyhuonejuttuja on vähän vaikea (tai ainakin inhottava) hankkia kirpparilta. sitä paitsi ikeasta löytyi maailman lämpöisin matto sinne, niin pehmeä että sillä voisi melkein nukkua. ihana!

      ja niin, täällä on kyllä kotoista! kiitos :))

      Poista
  8. Jemina sinun asuntosi on ehdottomasti täydellisin ja kodikkain mitä olen nähnyt! Ja niin Jeminan näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe maija et ole nähnyt minun olohuonetta vielä. se on kaukana täydellisyydestä, ainakin hetken. onneksi järjestän ne tuparit niin tulee joskus valmista :--D

      Poista
  9. Voi ei, aivan ihana kämppä! D--: ♥

    VastaaPoista