tässä ei puhuta ainakaan joulusta

torstai 10. marraskuuta 2011Joulupakettien teko saa väkisinkin pienen joulumielen kääntymään suureksi joulumieleksi. Ehkä jollain toimii tämä ihan eri lailla, mutta minä lähden töidenkin jälkeen vielä metsästämään jouluasioita.

Nuo sydän- ja pallokuvioiset lahjapaperit oli aivan ehdottoman hurmaavia, löytyvät siitä pienestä lahjatavaraliikkeestä Hansatorilta. Toiseksi suosikiksi nousi nuo alimmaisen kuvan ihanan överit kuusenpallot Stockalta. Hintalapussa luki 5,90e, mikä vähän (aika paljon) hirvitti, mutta onhan nyt ihan valtavan kauniita!

Tämän illan projekti on käydä läpi kaikki lukemattomat blogimerkinnät Bloglovinista, syödä kaurakeksejä ja mennä ajoissa nukkumaan. 

3 kommenttia

 1. joulujoulujoulujoulu ! täytyy ostaa piparkakkumuotteja ja jouluvaloja ja kaikkea kivaa ja nättiä ja kaikkea ja me tehdään rakkauspojan kanssa pilvenpiirtäjä-piparkakku talo ja vietetään joulu yhdessä ihan kaksin!

  en malta odottaa, että pääsen ottamaan siitä kuvia. tykkäät varmasti.

  VastaaPoista
 2. o o ooooh
  kaikki kaunis härbä on joulun parhautta. nuo paperirullat sai mun sydämeni sykkyrälleeeeen!

  VastaaPoista
 3. joulujoulujoulujoulu <3333

  ja oih, meinaathan rusettia? se on IHANA kauppa ja ostan sieltä joka vuosi joululahjoja. ehkä tänä vuonna voisi ostaa paperitkin....

  VastaaPoista